Framsidan av informationspaketet
Webben som annonsmedium
Billig reklam
50% rabatt
Priser
Regler

 

Här ger vi en beskrivning av varför det är en fördel även för midre företag att använda Internet och webbsidor.

Välj från menyn till vänster för att läsa mera.

Har ni flera frågor går det bra att höra av sig till den webbansvarige.


Internet för nytta och nöje

Internet eller snarare "webben" har förvisso både för och nackdelar i jämförelse med andra reklammedia. Till skillnad från ett reklamblad som garanterat dimper ned i en brevlåda krävs att den intresserade först måste finna den webbsida eller sökmotor som har kontakt med eran presentation.

Den information som finns på en webbplats måste ofta tävla om uppmäksamheten inte enbart med konkurrerande företag - men även med helt andra webbplatser som erbjuder tjänster och information som är mera lockande.

För er som väljer att samarbeta med oss kan vi berätta att vi inte enbart skapar en trevlig presentation utan även hjälper er att nå ut till er potentiella kundkrets, den starka konkurrensen till trots.
Vi har arbetat med webbprojekt där vi lyckats locka 10 000 tals besökare till beställarens webbplats.
Här ingår naturligtvis att vi anmäler vi även eran sida till alla viktiga svenska sökmotorer samt till de viktigaste söksystemen på engelska om en sådan språkversion finnes.
I förekommande fall där det finns webbpresentationer för eran branch så kontaktar vi även dessa och föreslår att er sida skall länkas.

Men detta är endast ett par av flera andra sätt som vi använder för att locka intresserade och potentiella kunder, vill ni veta mer får ni gärna kontakta den webbanvarige för ytterligare information.

[Framsida Boreale]