Webben som annonsmedium
Att förenkla sökandet
Billig reklam
50% rabatt
Priser
Regler

 

Här och på följande sidor återfinnes information om Boreale och hur vi kan hjälpa er till att få en
lyckad webbsatsning.

Välj från menyn till vänster för att läsa mera.

Skulle någon ha fler frågor går det utmärkt att höra av sig till ansvarig utvecklare.


Allmänt om Boreale

Vår målsätting med Boreale & vår nationella domän boreale.se är att erbjuda professionella och samtidigt prisbilliga webbtjänster till företag föreningar och organisationer.
Genom att skapa en trevlig webbpresentation kan vi attrahera besökare samt stödja och utveckla företagandet i alla dess former.
Företaget startades 1996 och har till dags datum producerat, eller medverkat i produktionen av över 1000 webbsidor.
Bland våra kunder finner man industriföretag, ingenjörsbyråer, ett antal organisationer som lagt utan varierande slag av information, en onlinetidning, flera företag i turistbranchen samt mycket annat.
Den mest prisbilliga tjänsten vi erbjuder för det lilla företaget är en underkatalog på Boreales domän, men för de allra flesta rekommenderar vi att man skaffar en egen toppdomän - vi ordnar naturligvis registreringen av dessa till alla kunder för självkostnadspris.
Vår webbutvecklare har arbetat professionellt med fotografering och journalistik vilket garanterar kunden god bildkvalitet och effektivt formulerade texter.
I våra tjänster ingår likaså länkning till alla viktiga sökmotorer samt -som tillval- hjälp med att marknadsföra er webbpresentation på andra sätt så att ni når ut till er målgrupp.

[Framsida för Boreale]