Framsida av informationspaketet
Att förenkla sökandet
Billig reklam
50% rabatt
Priser
Regler

 

Litet om företagens möjligheter och behov att presentera sig på Internet.

Välj från menyn till vänster för att läsa mera.

Skulle någon ha fler frågor går det utmärkt att höra av sig till den webbansvarige.


Varför bör mitt företag hålla webbsidor på Internet?

Alla som önskar att nå ut till nya kunder har anledning att annonsera.
En jämförelse med kostnaden för annonser i en tidning eller en trycksak visar att en webbsida är en av de prisbilligaste formerna av reklam. Till skillnad från andra slag av annonsering är en webbpresentation dessutom ingen "dagslända" utan den visas dygnet runt alla dagar under året.

För bara några år sedan kunde man ställa frågan om det var värt att satsa på denna form av annonsering, vid denna tid var Internet ett forum för en mindre skara datorfantaster. Men även om frågan var berättigad då, har mycket hänt sedan dess.
Ett av de initiativ som startade denna rasande snabba utveckling var när kommersiell verksamhet blev möjlig på Internet, mera lokalt i vårt hemland har utvecklingen drivits på så att de flesta hem numera har en dator -detta genom möjligheten att köpa dator genom arbetsplatsen. Detta har fört med sig att Sverige nu är ett av världens mest Internetanvändande länder!
Idag säljs alla slags varor och tjänster via "webben," bilar, hemelektronik, resor -till och med mat!
Bland de mest framgångsrika finner vi de som säljer böcker och skivor.

För företagare i Jämtland finns ännu en morot, för här kan en webbpresentation subvensioneras med 50% via EU-medel, det är därför en stor fördel för er firma att ta vara på tillfället just nu! medlen till detta program räcker näligen endast till mitten av år 2000.

[Framsida för Boreale]