Allmänt
Webben som annonsmedium
Att förenkla sökandet
Billig reklam
50% rabatt
Regler

 

Nedan angivna priser gäller från 1/5 t.o.m 1/9 år 2000.

Har ni läst sidan "EU ger rabatt?"
Skulle någon ha fler frågor går det utmärkt att höra av sig till den webbansvarige.


Olika slag av webbpresentationer

OBS! I alla priser nedan ingår ett års avgift för att hålla er presentationen på vårt webbhotell.

Budget:

Det enklaste och prisbilligaste alternativet innefattar en enskild webbsida med kortare presentation av ert företag, adress samt fax och telefonnummer. Sidan placeras i en underkatalog under någon av de domåner vi administrerar ex: boreale.se. Här finns plats att visa en bild på företagets verksamhet eller butik.
Er sida anmäls till de största Svenska söksystemen.
Vandrarhem Frösötornet har en sida av detta slag.
Pris: 2 000:-

Medium:

Här finns det möjlighet att få en presentation som spänner över flera sidor, dessa kan fungera på vanligt sätt med klickbara länkar -men även som ett bildspel. Antalet sidor anpassas efter textmängden och det antal bilder som ni önskar använda.
Vi scannar in bilder enligt önskemål, på företaget, dess produkter & tjänster eller dess anställda samt naturligtvis er företagslogo, om sådan saknas tar vi fram grafisk logo för ert företag.
Adressen för er sida anmäles till alla de främsta sökmotorerna i Sverige, samt fyra av de internationella söksystemen som har svensk språkversion.
Förlaget Frösötornet har en presentation av detta slag. Pris: 7000:-

Stor presentation:

Detta alternativ innebär ett fullserviceavtal med både utveckling, webbhotell och underhåll av er webbplats under det första året samt egen nationell eller .com domän.
Er presentation kan innehålla upptill 40 sidor, här kan ni välja att presentera företagets tjänster eller kanske med bilder på ert varusortiment. Vi skapar grafiska symboler för länkar och produktkategorier, företagets logotype liksom grafisk formgivning om så önskas.
I denna tjänst ingår att vi på begäran ändrar uppgifter om varor, priser, adress, telefonnummer, anställda etc under hela första året.
Adressen för er sida anmäles till alla sökmotorer i Sverige, samt alla de internationella söksystemen som har svensk språkversion.
Rudolf Westerberg AB har en presentation av detta slag.

Pris: 15 000:-


Alla företag i Jämtland är berättigade till EU bidrag för sin webbsatsning! Det ger en återbäring på 50% av ovanstående priser! Läs mer under "EU ger rabatt!"


[Framsida för Boreale]